Hof van Aleida
Start verkoop Q3 2024

Haalbaarheidscertificaat

Met een haalbaarheidscertificaat kan je je vanaf start verkoop (Q3 2024) met voorrang op kandidaten zonder haalbaarheidscertificaat inschrijven op een woning in het project.

1. Meld je aan voor een oriëntatiegesprek met Ooms Financieel Adviseurs of Vaes Finance

Om ervoor te zorgen dat je een voorsprong hebt bij de toewijzing, raden wij je aan om nu een afspraak in te plannen bij voor een oriëntatiegesprek bij Ooms Financieel Adviseurs of Vaes Finance. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de start verkoop. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je financiële situatie te laten toetsen door één van onze financieel adviseurs. Het resultaat hiervan is een haalbaarheidscertificaat dat bij de start verkoop aan jouw inschrijving kan worden toegevoegd. Hiermee vergroot je de kans op het bemachtigen van jouw droomwoning!

2. Resultaat aanvraag haalbaarheidscertificaat

Is de uitkomst van het oriëntatiegesprek positief? Dan ontvang je een zogeheten “haalbaarheidscertificaat”. Met een haalbaarheidscertificaat kun je je vanaf start verkoop met voorrang op kandidaten zonder haalbaarheidscertificaat inschrijven op de woning(en) met jouw voorkeur in het project. Heb je geen haalbaarheidscertificaat? Uiteraard is het dan ook mogelijk om je vanaf de start verkoop in te schrijven voor de woning(en) met jouw voorkeur.

3. Heb je vragen over het haalbaarheidscertificaat?

Neem dan contact op met onze financieel adviseurs:

Ooms Financieel Adviseurs
010-4248810
hypotheek@ooms.com

Vaes Finance
0103138631
info@vaesfinance.nl