Hof van Aleida

Wonen in Hof van Aleida

12 maart 2024 | Nieuws

Een oase van rust nabij bruisende stadscentra

Aan de Oostsingel, op ca. 10 minuten loopafstand van station Schiedam Centrum, wordt de voormalige Gravin Aleidaschool getransformeerd naar appartementen en eengezinswoningen. Waar omstreeks 1921 de school voor het eerst haar deuren opende voor de allerkleinsten, biedt ze nu ruimte voor 17 koopwoningen, verdeeld over 9 appartementen en 8 eengezinswoningen. Hoogwaardig gerenoveerde appartementen en duurzame eengezinswoningen zullen een thuis vormen voor zowel starters en senioren als doorstromers en gezinnen. 

Vóór de charmante privé voortuinen van de woningen komt een gemeenschappelijk, groen en volledig autoluw binnenterrein. Op loopafstand van Schiedam-Centrum en binnen handbereik vanaf Rotterdam, is Hof van Aleida een oase van rust nabij bruisende stadscentra.

Planning verkoop

De verwachte start verkoop van het project staat gepland voor Q3 2024. Op korte termijn zal de verkoopdocumentatie online beschikbaar zijn op de projectsite, waaronder de verkooptekeningen, technische omschrijving en prijslijst. In Q1 2025 wordt verwacht te kunnen starten met de bouw. Heb je interesse in het project? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en maak een account aan voor het project op de interessepagina.